admin , 19.10.2012

O tom, že jsme všichni moc šikovní není pochyb. Máme na to dokonce důkazy ve fotogalerii.

Každý je šikovný na něco jiného, to je známá věc. V naší škole je pestrá nabídka kroužků, takže máme možnost hledat, co půjde právě každému jednomu z nás.

Nezanedbáváme ani učení. Zejména prvňáčci dělají obrovské pokroky a mají se čím chlubit. Navštívili tedy mateřskou školu, aby svým bývalým učitelkám ukázali, že už jsou opravdoví školáci a nedělají ve škole ostudu. Svým malým kamarádům předvedli, jak už umí číst. Všichni se soustředili, četli krásně. Odměnou jim byla malá sladkost a písnička od školkáčků, kteří se nijak nenechali zahanbit.

Po vyučování nás čeká zábava a někdy i práce. Můžeme si vybrat dramatický kroužek, angličtinu, sportovní hry, tanečky, dovedné ruce, záchranáře, informatiku, zahrádkáře, hru na flétnu nebo klávesy a letos nově i karate.

Právě na karate jsme se byli podívat. Přestože kroužky začaly teprve od října, karatisté už mají co ukázat. Bude to také tím, že se scházejí dvakrát týdně. Vedeni pevnou, ale přáteskou rukou zkušeného lektora pana Kotta, předvádějí výborné výkony.

Ve škole se tedy nenudíme a vše děláme s radostí. Občas se na některém čele objeví mráček, ale to jsme si pro tento pátek zakázali a udělali jsme si Den úsměvů. Celý den se povedl a úsměv nám opravdu vydržel až do konce. A snad všem vydrží i dál.