admin , 15.04.2013

Na podzim jsme na naší škole otevřeli nový kroužek - karate, který vede pan Tomáš Kott. Na jaře se vydal se svými svěřenci na Mistrovsví republiky a dovezl cenné kovy.

3. Mistrovství ČR pro děti a mládež  v Kyokushinkai karate v kumite (volném boji) se zúčastnili tři naši žáci - Aneta, Klára a Aleš.

Klárka, jako naše nejmladší závodnice, měla i relativně snazší práci, protože musela přemoci méně soupeřů, než starší kamarádi. Její výkon a snaha byly oceněny v kategorii dívek 10-12 let do 35 kg  2. místem.

Aleš bojoval v kategorii chlapců 10-11 let. Soupeřům nedal nic zadarmo. Po nabrání více zkušeností se těšíme na jeho další úspěchy. Letos to bylo vynikající 3. místo.

Nejvíce zápasů měla Aneta. V jednom z nich dokonce porazila soupeřku KO před časovým limitem. Prohrála jen jednou a to na praporky (většina z 5ti rozhodčích rozhodla pro vítěztví soupeřky). Získala tak skvělé 3. místo.

Všem účastníkům i jejich trenérovi gratulujeme. Těšíme se na jejich další úspěchy. Pro ty, kteří by naše sportovce chtěli vidět dřív, nabízíme shlédnutí jejich umění na plánované besídce.