admin , 21.12.2016

Poslední týden před Vánocemi je vždy nejlepší. Zábavné učení, na kterém se my starší podílíme sami a pro své spolužáky vymýšlíme různé úkoly, nemá chybu.  Na vlastní kůži se můžeme přesvědčit, jak těžkou práci mají učitelé. Zvlášť když někteří naši spolužáci nechtějí respektovat naše příkazy a neustále vykřikují a vynucují si pozornost.

V pondělí 19. 12. 2016 jsme odjeli do Plzně na film Anděl Páně 2. Všem se nám moc líbil. Ivan Trojan v roli anděla a Jiří Dvořák v roli čerta jsou prostě skvělí a ty jejich hlášky, škádlení a schválnosti jsou nezapomenutelné. V úterý jsme pod vedením paní Ištványiové absolvovali sportovní dopoledne. Měla pro nás připravené různé soutěže a hry. Vyřádili jsme se opravdu ukázkově. Ve středu jsme my starší strávili 2 hodiny v plaveckém bazénu a žáci 1. – 3. ročníku navštívili výstavu obrazů Petra Pasterňáka a výstavu Sladké Vánoce v muzeu v Klatovech. Nahlédli do historie vánočního cukroví, cukrářství a cukrářů v Klatovech.

A co nás čeká poslední den před vánočními prázdninami, tedy 22. 12. 2016? Nadělování dárků!!! A posezení u čaje a ochutnávka vánočního cukroví. Už se nemůžeme dočkat. A pak hurá na prázdniny!