admin , 28.06.2016

Upíři ve škole řádili mezi páťáky v noci ze středy 22. 6. na čtvrtek 23. 6. Samozřejmě to nebyli opravdičtí upíři, ale když je v místnosti černočerná tma, ve které si nevidíte ani na špičku nosu, obrazotvornost pracuje na plné obrátky.

Právě tak jsme si užívali spaní ve škole. Nejprve jsme si na hřišti pod bedlivým dozorem našich milých učitelek opekli špekáčky, zahráli jsme si různé hry a potom jsme se přesunuli do školy. A náš mejdan začal. Hráli jsme si na žížaly, udělali jsme si módní přehlídku, zatančili jsme si na diskotéce a přejedli jsme se nezdravých bramborových lupínků a bonbónů.

Konečně po jedné hodině v noci i ti poslední z nás usnuli, což s povděkem přijaly hlavně paní učitelky. Jejich radost ale netrvala dlouho, ranní ptáčata už kolem páté hodiny o sobě nechávala slyšet.

Ráno jsme byli všichni plni humoru, ale jak plynul den, noční nevyspání přece jen na nás zanechalo následky. A večer jsme všichni bez odmlouvání brzy zalehli do svých postýlek. Což tentokrát pro změnu zase potěšilo naše rodiče.