admin , 25.05.2017

V pátek 5. 5. 2017 se žáci 4. a 5. ročníku účastnili okrskového kola ve vybíjené. Díky své šikovnosti, píli i kapce štěstí se jim podařilo postoupit do okresního kola, v němž z 8 družstev skončili na velmi pěkném 5. – 6. místě.

A jak to viděl účastník, žák 4. ročníku, David Talián?

Po trochu delší procházce přes Klatovy jsme konečně dorazili na ŽŠ Čapkova. Šatnu jsme měli společně se ZŠ Bezděkov a Švihov. Jako první jsme hráli s Čapkovkou. První poločas jsme si vedli velmi dobře a druhý také.  Dokonce jsme vyhráli a všichni jsme měli radost. A tak to šlo dál. Nakonec jsme prohráli jen s Bezděkovem. Zhruba po dvou a půl hodinách jsme se zařadili na vyhlášení. První byl Švihov, druhý byl Bezděkov a my jsme se dělili o třetí místo s Velharticemi. Pak jsme šli na poslední zápas. První poločas jsme prohráli, ale druhý byl napínavý. O jednoho jsme vyhráli, takže jsme postoupili do okresního kola. Domů jsme se vrátili bez medailí, ale s radostí.

12. 5. jsme se vypravili na okresní kolo pokusit se o štěstí. Sice jsme zápasy prohráli, ale alespoň jeden byla remíza, takže jsme skončili jako druzí od konce. Přece není hlavní vyhrát, ale zúčastnit se.